Schmeichel skal redde afbudsramte Leicester i Burnley

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Burnley byder Leicester op til dans den kommende lørdag på Turf Moor stadion.

Burnley lægger beslag på placeringen som nummer 18 i Premier League med 11 point for deres første 17 kampe. Differencen til The Foxes er 14 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 10 i tabellen for 18 kampe.

The Clarets har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Leicester i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er The Clarets ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Leicester kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Leicester.

 • Burnley har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
 • Burnley har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • I 13 af de seneste 15 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
 • Der er scoret imod Leicester i 23 af de seneste 25 udekampe
 • Leicester tabte deres seneste 4 udekampe
 • I de seneste 6 kampe i træk Burnley har spillet mod Leicester har begge hold scoret
 • I 10 ud af 12 seneste Burnley kampe mod Leicester var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har scoret imod i 11 af de senest 13 kampe mod Leicester
 • I 5 ud af 6 seneste Burnley kampe mod Leicester var antallet af mål over 2.5
 • Burnley har scorede i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Leicester

Form Burnley mod Leicester

Burnley drømmer om at stoppe ringe stime.

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Manchester United, før Leeds satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Huddersfield, der satte sig igennem med 2-1.

Leicester inde i god stime.

Leicester har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 6-3 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Liverpool, som blev slået 1-0, før de sejrede 4-1 over Watford.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Leicester som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Burnley 33% chance for at tage tre point mod Leicester. Det svarer til, at man får 3.05 på oddset for sejr til Burnley, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Leicester betaler dig pengene 2.35 gange igen på oddset.

Burnley v Leicester Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Clarets senest mødte The Foxes på King Power Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Burnley møder Leicester med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Burnley og Leicester bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og Leicester hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Turf Moor i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Maxwel Cornet når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Burnley, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu. 

Jamie Vardy har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Leicester, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.