Burnley mod Liverpool i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

The Reds skal teste formen af mod The Clarets den kommende søndag, når de mødes i Premier League på Turf Moor. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 20 kampe afviklet er Burnley placeret nummer 20 i stillingen med 14 point. Der er 37 points forskel til Liverpool, der som nummer 2 har samlet 51 point sammen.

The Clarets har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Liverpool i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er The Clarets ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 8 gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Liverpool.

 • Burnley har ikke vundet 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
 • Burnley uafgjort deres seneste 3 kampe
 • Burnley har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Liverpool scorede i 48 af deres seneste 50 kampe
 • Liverpool har ikke tabt 37 af 39 af deres seneste kampe
 • Liverpool vandt deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Liverpool i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Burnley har har ikke vundet i 13 af 15 seneste kampe mod Liverpool
 • I 11 ud af 13 seneste Burnley kampe mod Liverpool var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Liverpool
 • Burnley har tabte i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Liverpool
 • I de seneste 4 Burnley hjemmekampe mod Liverpool var summen af mål over 2.5

Form Burnley mod Liverpool

Burnley bøjer sig ikke

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Burnley på udkig efter en sejr. Mod Arsenal spillede de 0-0, før de også delte point med Watford i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Manchester United.

The Reds vanskelige at nedbryde

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Crystal Palace nedlagt 1-3, hvorpå Cardiff blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Leicester, der blev slået med 2-0.

Burnley v Liverpool Indbyrdes historik

Liverpool formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Burnley i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i August 2021 og 3-0 i May 2021. Burnley møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Burnley og Liverpool var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Burnley og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Turf Moor.

Manden med målnæsen

Det er vanskeligt at se udover Mohamed Salah, når man går på jagt efter en mulig målsorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 5 mål i seks kampe for Liverpool. Hans total for sæsonen siger 16 netop nu.

Med 2 i de seneste seks kampe for Burnley, er Maxwel Cornet manden at holde øje med, når de endnu engang går på måljagt.