Burnley mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Luton kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Burnley er nummer 19 i tabellen med 11 point efter 20 kampe, mens Luton rangerer som nummer 18 med 15 point efter 19 kampe.

Burnley kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Luton er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Luton præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Burnley er noteret for tre sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Luton kigger på fire sejre, samt tre uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Burnley var i tabte 10 af deres seneste 12 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Burnley i 23 af de seneste 25 kampe i Premier League
  • Burnley tabte 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Burnley var i tabte 8 af deres seneste 10 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Burnley tabte 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Luton i 25 af de seneste 27 kampe
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 12 udekampe
  • Der er scoret imod Luton i 18 af de seneste 19 kampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 11 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 11 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Burnley mod Luton

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Liverpool, før Aston Villa satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 1-0. Burnley præsterede kun én sølle sejr på Turf Moor af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort nul og tabte fem af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede 12 ind.

De seneste tre kampe har for Luton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Sheffield United med 2-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-3 mod Chelsea. Deres seneste opgør, mod Bolton, indbragte et point i en 0-0 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Luton to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede ni mål.

Burnley opnåede syv point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede otte og lukkede syv mål ind. Luton sikrede sig to sejre fra ni scorede mål og ti indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Burnley vs Luton – Seneste nyt

Burnley kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Luton. Sander Berge behøver ikke klæde om, når Burnley næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Manuel Benson, Luca Koleosho, Dara O’Shea og Vitinho er blandt de fire spillere, som mangler for Burnley den kommende fredag.

I værste fald må Luton finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Issa Kabore og Marvelous Nakamba har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Luton-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Tom Lockyer, Reece Burke og Daniel Potts, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Turf Moor.

Burnley mod Luton – indbyrdes historik

Burnley og Luton spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Turf Moor. Burnley vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på fredag. Burnley går til kampen mod Luton med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 100%.

I en af de tidligere en kampe mellem Burnley og Luton scorede begge hold.

Burnley mod Luton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Wilson Odobert, der viser god form for Burnley. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Luton.Gæsterne krydser fingre for Elijah Adebayo til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Burnley vandt en af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til ni nederlag. Luton vandt to af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til syv nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Burnley holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Luton præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Burnley præsterede et gennemsnit på to mål, mens Luton snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Burnleys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.