Burnley mod Man City i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Turf Moor den kommende lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Man City som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Burnley.

Med 21 point efter 27 kampe er Burnley at finde på plads 19 i Premier League. Man City halter efter med 70 point for 29 kampe og ligger før kampen på plads 1 i tabellen.

Man City er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Burnley på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Man City har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 6 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Man City.

 • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Burnley tabte deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Burnley i de seneste 4 kampe
 • Burnley ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Manchester City har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
 • Manchester City scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • Manchester City vandt 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Der er ikke scoret imod Manchester City i de seneste 5 udekampe
 • Burnley har har ikke vundet i de 11 seneste kampe i træk mod Manchester City
 • Burnley har tabte i 10 af 11 seneste kampe mod Manchester City
 • Burnley har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Manchester City
 • I 5 ud af 6 seneste Burnley hjemmekampe mod Manchester City var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har ikke scoret i 6 af de senest 7 kampe mod Manchester City

Form Burnley mod Man City

Burnley fortsætter skuffende resultater.

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Leicester, før Chelsea satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 2-0.

Man City inde i god stime.

Man City ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Sporting CP. Herefter var de oppe imod Crystal Palace i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Southampton, som blev nedlagt med 1-4.

Burnley v Man City Indbyrdes historik

Burnley formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Man City i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 2-0 sejre. Burnley møder Man City med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Burnley og Man City kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og Man City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Turf Moor i vente.

Burnley mod Man City – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Aaron Lennon ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Man City sætter deres lid til, at Riyad Mahrez kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Premier League.