Burnley pakker sig mod Manchester United

Der spilles to sene aftenkampe denne tirsdag i Premier League og den ene af disse er faktisk en udsat kamp fra sæsonens første spilledag. Her skulle hjemmeholdet Burnley have ageret værter for Manchester United på Turf Moor. Det gør de så en tirsdag i januar istedet. Hjemmeholdet giver fine 7.00 for en sejr på oddset. Sejr til Manchester United kan til gengæld spilles til 1.47 på oddset i en kamp, hvor dommer Kevin Friend fløjter kick off kl. 21.15.

Hjemmeholdet er i godkendt form med tre sejre og to nederlag for deres seneste fem kampe. Den sidste af disse var dog en hårdt tilkæmpet sejr i FA Cup, hvor der måtte forlænget spilletid til for at sende League One holdet MK Dons ud. Burnley sikrede først sæsonens første sejr i runde otte, men har siden formået at skrabe sig over nedrykningsstregen.

Manchester United kan prale ad tre sejre i fem kampe, og gik også videre i weekendens runde i FA Cup, De ømmer sig dog stadig over exit i semifinalen i Liga Cup. Det fjerde exit i en semifinale i træk for Ole Gunnar Solskjær. I Premier League har otte sejre og nul nederlag i 10 kampe gjorde dem til titelkandidat med et forestående weekendbrag i vente.

Manchester United er langt fra i besiddelse af så god en indbyrdes historik mod Burnley, som man umiddelbart kunne forestille sig. Af de seneste 10 opgør sluttede fem med sejr til favoritterne fra Manchester. Til gengæld sluttede fire af disse 10 møder uafgjort. Burnley vandt det seneste møde imellem de to, endda på Old Trafford. Kun tre af de 10 møder havde over 2.5 mål, og kun tre af dem havde scoringer af begge hold undervejs.

Flere interessante tips