Manchester United skal revanchere pinligt cup-nederlag på Turf Moor

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af The Clarets på tirsdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Manchester United vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Burnley lægger beslag på placeringen som nummer 20 i Premier League med 12 point for deres første 18 kampe. Differencen til The Red Devils er 26 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 22 kampe.

Manchester United er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Clarets, når de to rivaler skal op imod hinanden på tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Clarets ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Manchester United.

 • Burnley har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
 • Burnley tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Manchester United scorede i deres seneste 20 udekampe
 • Manchester United har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
 • Manchester United vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Burnley har har ikke vundet i 13 af 14 seneste kampe mod Manchester United
 • I de seneste 7 Burnley hjemmekampe mod Manchester United var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 7 Burnley hjemmekampe mod Manchester United var summen af mål under 3.5
 • Burnley har tabte i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Manchester United
 • Burnley har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Manchester United

Form Burnley mod Manchester United

The Clarets er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 1-2 mod Leeds og Huddersfield. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Arsenal.

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 1-0 over Brentford samt West Ham. Serien blev dog bremset mod Middlesbrough i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Manchester United til 1.55 på oddset. Et væddemål på Manchester United giver dig netop nu 1.55 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 65% chance for at slå Burnley. Ønsker du at placere dine indsatser på Burnley, kan de spilles til 6.00 på oddset.

Burnley v Manchester United Indbyrdes historik

The Red Devils havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i december 2021 i Premier League. Burnley møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Burnley og Manchester United bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Burnley og Manchester United ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på Turf Moor.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Maxwel Cornet. Han har vist flaget for The Clarets med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Manchester United har til gengæld forhåbninger om, at Cristiano Ronaldo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.