Burnley mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Newcastle kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Burnley kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Newcastle rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Burnley er noteret for fem sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 21 nederlag i Premier League i denne sæson. Burnley indkasserede mindst ét mål i deres seneste 17 kampe.

Newcastle kigger på 16 sejre, samt fem uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Burnley i 37 af de seneste 39 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i de seneste 17 kampe
  • Burnley har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 18 af de seneste 19 hjemmekampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 23 af de seneste 25 udekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Newcastle scorede i 16 af deres seneste 18 kampe i Premier League
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 5 af Newcastle’s seneste 7 udekampe i Premier League havde over 3.5 mål

Form Burnley mod Newcastle

Burnley går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Brighton, før de nedlagde Sheffield United med 1-4. Mod Manchester United blev der delt i porten i en 1-1 kamp. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Burnley har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Burnley har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Turf Moor. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede 12 mål.

Newcastle har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Tottenham med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Crystal Palace. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-1 over Sheffield United. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Newcastle noterede sig 17 point efter fem sejre i deres seneste ti kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 25 mål, men indkasserede også 15 selv.

Burnley vs Newcastle – Seneste nyt

Burnley kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Newcastle på lørdag. Med to spillere i karantæne er Burnley tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Sander Berge og Maxime Esteve sidder i straffeboksen.

Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Newcastle med på Turf Moor.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Newcastle-truppen, er Sandro Tonali i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Turf Moor.

Burnley mod Newcastle – indbyrdes historik

Newcastle har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Burnley. Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Burnley ser Newcastle uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Newcastle rejser til kampen mod Burnley med en rigtig skarp 7-2-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Newcastle scorede i deres seneste 6 opgør mod Burnley i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Burnley og Newcastle fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Burnley mod Newcastle Spiltips

Han har hamret 19 mål ind så langt i turneringen og Alexander Isak stod desuden for syv basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Burnley.

Burnley høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Man kunne forestille sig, at Newcastle sætter næsen op efter at score på lørdag, da Burnley kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Burnley har et gennemsnit på 0.6 mål i de opgør, har Newcastle et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Burnleys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Newcastle spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.