Burnley mod Newcastle Utd i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley ligger nummer 17 i stillingen med 35 point efter at have afviklet 37 kampe. 11 point efter, som nummer 12, finder man Newcastle Utd placering efter 37 kampe.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Newcastle Utd vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Newcastle Utd.

 • Der er scoret imod Burnley i 11 af de seneste 13 kampe
 • Burnley scorede i deres seneste 4 hjemmekampe
 • Burnley scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Burnley vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 5 af de seneste 7 hjemmekampe
 • Newcastle tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Newcastle vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Newcastle har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Newcastle scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
 • I 8 ud af 9 seneste Burnley kampe mod Newcastle var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod Newcastle
 • I de seneste 5 Burnley hjemmekampe mod Newcastle var summen af mål under 3.5
 • Burnley har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Newcastle
 • Burnley har scorede i de seneste 5 hjemmekampe i træk de har spillet mod Newcastle

Form Burnley mod Newcastle Utd

Burnley inde i god stime.

Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 1-0 mod Aston Villa og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Aston Villa.

Newcastle Utd fortsætter pointhøsten.

Newcastle Utd har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 5-0 til Manchester City, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Arsenal.

Burnley kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Newcastle Utd på søndag. Erik Pieters, Matej Vydra, Jay Rodriguez, Ashley Westwood, Ben Mee og Johann Berg Gudmundsson er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Newcastle Utd med på Turf Moor. I værste fald må Newcastle Utd finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Det er navne som Javier Manquillo, Chris Wood, Jonjo Shelvey, Joseph Willock, Jamal Lewis og Isaac Hayden, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Turf Moor.

Burnley v Newcastle Utd Indbyrdes historik

Newcastle Utd sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i December 2021 i Premier League. Burnley går ind til opgøret med en historik mod Newcastle Utd, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Burnley og Newcastle Utd. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og Newcastle Utd hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 38. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Turf Moor i vente.

Burnley mod Newcastle Utd – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jack Cork ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Newcastle Utd sætter deres lid til, at Bruno Guimaraes kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Premier League.