Burnley mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Nottingham Forrest kommer til Turf Moor til et opgør i Premier League på søndag, håber Burnley at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Burnley kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Nottingham Forrest præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Burnley har vundet fem sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 23 kampe i denne sæson i Premier League. Burnley indkasserede mindst ét mål i deres seneste 19 kampe.

Nottingham Forrest kigger på otte sejre, samt ni uafgjorte såvel som 20 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Burnley i 38 af de seneste 40 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i de seneste 18 kampe
  • Burnley har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 18 af de seneste 19 hjemmekampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 25 af 27 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 27 af de seneste 29 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 25 af de seneste 27 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 25 af de seneste 27 udekampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe

Form Burnley mod Nottingham Forrest

Burnley har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Manchester United, hvorefter de mod Newcastle tabte 1-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Tottenham, der vandt 2-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Burnley har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Burnley har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Turf Moor. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede fem og indkasserede 14 mål.

Nottingham Forrest har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Manchester City tabte de 0-2, hvorefter de vandt 1-3 over Sheffield United. De var tilbage i rendestenen med et 2-3 nederlag mod Chelsea. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Nottingham Forrest har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv syv.

Burnley opnåede 14 point for deres seneste ni møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede 15 og lukkede 11 mål ind. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre fra 12 scorede mål og 13 indkasserede i deres seneste ni kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ti point til kontoen.

Burnley vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Burnley kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest på søndag. Sander Berge og Maxime Esteve er ikke til rådighed for Burnley-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Nottingham Forrest med på Turf Moor.

Nottingham Forrest har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Gonzalo Montiel og Chris Wood, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Turf Moor.

Burnley mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Burnley har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest. Hverken Burnley eller Nottingham Forrest formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Burnley går til kampen mod Nottingham Forrest med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Burnley scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest i Premier League. Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Burnley og Nottingham Forrest.

Burnley mod Nottingham Forrest Spiltips

Hold godt øje med Jacob Bruun Larsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Burnley. For gæsterne præsterede Callum Hudson-Odoi tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Burnley vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Burnley holdt kun rent bur i nul af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Nottingham Forrest præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Burnleys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.