Tottenham og Kane banker Burnley mod bunden

Burnley byder velkommen til Tottenham i Premier League på onsdag på Turf Moor.

Med en placering som nummer 19 i stillingen har Burnley samlet 17 point efter 22 kampe. På 39 point befinder The Lilywhites sig rangeret som nummer 8 for 22 afviklede kampe.

Tottenham er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Clarets, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Det er ikke sådan, at Burnley ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 9 mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Tottenham.

 • Burnley har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • Burnley uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 5 af de seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Tottenham i 12 af de seneste 14 kampe
 • Tottenham tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Burnley har scoret imod i de seneste 10 kampe i træk de har spillet mod Tottenham
 • Burnley har har ikke vundet i 11 af 12 seneste kampe mod Tottenham
 • I 10 ud af 12 seneste Burnley kampe mod Tottenham var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har tabte i 5 af 7 seneste kampe mod Tottenham
 • Burnley har ikke scoret i 5 af de senest 7 kampe mod Tottenham

Form Burnley mod Tottenham

The Clarets håber på yderligere point til samlingen.

Burnley har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Manchester United sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Liverpool fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brighton blev nedlagt med 3-0.

Tottenham håber på yderligere point til samlingen.

Tottenham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af Southampton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Wolves, for så at svare igen med en 2-3 sejr over Manchester City.

Burnley kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Tottenham. Wout Weghorst, Johann Berg Gudmundsson, Matej Vydra og Charlie Taylor er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Tottenham med på Turf Moor. Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Burnley. Oliver Skipp, Japhet Tanganga og Eric Dier er alle blandt de 3 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Turf Moor.

Burnley v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Burnley i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 4-0 i February 2021 og 1-0 i October 2020. Burnley går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Burnley og Tottenham bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 13 fortæller os, hvor Burnley og Tottenham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Turf Moor.

Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Tottenham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Wout Weghorst. Han har vist flaget for The Clarets med 1 mål for sæsonen.

Tottenham har til gengæld forhåbninger om, at Harry Kane kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i de seneste seks.