Burnley mod Watford i Premier League runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Burnley byder Watford op til dans på tirsdag på Turf Moor stadion.

Burnley ligger nummer 20 i stillingen med 11 point efter at have afviklet 17 kampe. 3 point efter, som nummer 17, finder man Watford placering efter 17 kampe.

Watford er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Clarets, når de to rivaler skal op imod hinanden på tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Clarets ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Watford.

 • Burnley har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Burnley har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Burnley i 10 af de seneste 12 kampe
 • Burnley tabte deres seneste 3 kampe
 • Burnley har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 19 kampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe Watford har spillet, har begge hold scoret
 • Watford tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Watford scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • I 6 ud af 8 seneste Burnley kampe mod Watford var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har scorede i de seneste 4 hjemmekampe i træk de har spillet mod Watford
 • Burnley har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Watford
 • Burnley har vandt i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Watford
 • Burnley har ikke scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Watford

Form Burnley mod Watford

Burnley fortsat skidt kørende.

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Manchester United, før Leeds satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Huddersfield, der satte sig igennem med 2-1.

Watford fastlåst i elendig stime.

Bare ét point forhindrer Watford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 4-1 mod Tottenham og Leicester. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Newcastle.

Burnley v Watford Indbyrdes historik

Watford formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Burnley i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 3-0 sejre. Burnley møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-2 for deres seneste 7 kampe i Premier League. De seneste 7 kampe mellem Burnley og Watford har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Burnley og Watford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på Turf Moor.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Maxwel Cornet. Han har vist flaget for Burnley med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe. Watford har til gengæld forhåbninger om, at Emmanuel Dennis kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.