Burnley mod Watford i Premier League runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley har fordel af hjemmebane på Turf Moor, når Watford kommer forbi på onsdag til et opgør i Premier League.

Burnley er placeret som nummer 18 i tabellen med 10 point efter 14 kampe. Watford ligger på en placering som nummer 17 i stillingen med 13 point ovenpå deres 14 opgør.

Watford er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Burnley, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Watford.

  • Burnley ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Burnley er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Watford har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Watford har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Watford har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Watford har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Form Burnley mod Watford

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Watford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Det er ikke helt skidt for Burnley, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Crystal Palace, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Wolves, før de desværre tabte med 1-0 til Newcastle.

Watford håber på frisk start.

Burnley ankommer til kampen på onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Chelsea, før Manchester City satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 2-1.

Burnley v Watford Indbyrdes historik

Ikke bare vandt The Clarets deres seneste to kampe mod Watford i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i junio 2020 og 3-0 i noviembre 2019. Burnley går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 4-1-2 for deres seneste 7 kampe i Premier League. Af de seneste 7 kampe mellem Burnley og Watford kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Burnley og Watford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Turf Moor.

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Maxwel Cornet. Han er topscorer for Burnley med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Watford krydser til gengæld fingre for, at Emmanuel Dennis kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.