Burnley kan sikre endnu en sæson i Premier League mod Hammers

Burnley tager imod West Ham på Turf Moor i runde 34 den kommende mandag i Premier League. The Clarets er placeret som nummer 16 i stillingen med 36 point for 33 kampe. West Ham ligger til gengæld 19 point foran som nummer 6.

Burnley fortsat skidt kørende.

Den nuværende stime af 7 point ud af 18 mulige for Burnley er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Burnley gik ned 2-1 i en kamp mod Newcastle, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod Manchester United for senest at agere den ene part i en 4-0 sejr mod Wolves.

The Clarets har på hjemmebane bare præsteret beskedne 0 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende mandag.

West Ham håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Irons, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I West Hams 3 sidste kampe har de været igennem en 3-2 sejr mod Leicester,
hvorefter fulgte et 3-2 nederlag mod Newcastle, mens de senest tabte 1-0 til Chelsea.

The Irons har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på mandag.

The Clarets vs The Hammers h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

The Clarets trak det korteste strå, da West Ham vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Burnley noterede sig i den forrige kamp. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 7 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Med en historik der siger 5-1-4 mod The Clarets i deres seneste dueller i Premier League, kan The Irons i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • Burnley ikke vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • West Ham United har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • West Ham United har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Clarets giver 3.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens West Ham giver 2.40 på oddset.