Burnley mod West Ham i Premier League runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley byder velkommen til West Ham i Premier League på søndag på Turf Moor.

Burnley er placeret som nummer 18 i tabellen med 10 point efter 14 kampe. West Ham ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 27 point ovenpå deres 14 opgør.

The Irons er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Burnley, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v West Ham.

  • Burnley ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Burnley er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • West Ham har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • West Ham har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.

Form Burnley mod West Ham

The Clarets drømmer om mere.

West Ham har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Det er ikke helt skidt for Burnley, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Crystal Palace, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Wolves, før de desværre tabte med 1-0 til Newcastle.

West Ham håber på frisk start.

Burnley ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Brighton, før de sejrede 3-2 mod Chelsea. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Dinamo Zagreb.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at The Irons formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Burnley 27% chance for at banke West Ham. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod The Irons udbetaler 2.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Burnley v West Ham Indbyrdes historik

West Ham vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Turf Moor i Mai 2021 i Premier League. Bookmakerne har Burnley som favoritter til sejren i dette opgør. Burnley går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Burnley og West Ham kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og West Ham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Turf Moor i vente.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Maxwel Cornet. Han er topscorer for The Clarets med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

The Irons krydser til gengæld fingre for, at Michail Antonio kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.