Burnley mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley har fordel af hjemmebane på Turf Moor, når West Ham kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Burnley er nummer 20 i tabellen med fire point efter 12 kampe, mens West Ham rangerer som nummer 9 med 17 point efter 12 kampe.

Det er ikke sådan, at Burnley ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 24 mål imod, et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 20 mål imod. Det giver et snit på to pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Burnley er noteret for en sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson. Burnley indkasserede mindst ét mål i deres seneste 17 kampe.

West Ham kigger på fem sejre, samt to uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Burnley var i tabte de seneste 6 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Burnley tabte deres seneste 6 kampe
  • Burnley tabte deres seneste 6 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Burnley i 15 af de seneste 17 kampe
  • Burnley var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I 15 af de seneste 17 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 15 af West Ham’s seneste 17 udekampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 19 af de seneste 21 udekampe
  • West Ham scorede i 17 af deres seneste 18 udekampe

Form Burnley mod West Ham

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Everton, før Crystal Palace satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 3-1. Burnley vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Turf Moor, men spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. De lukkede 18 ind og scorede selv fire.

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Brentford. De svarede stærkt igen mod Olympiacos, som blev slået 1-0, før de sejrede 3-2 over Nottingham Forrest. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede ti mål.

West Ham vandt tre af deres seneste fire opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede otte og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte ti point.

Burnley vs West Ham – Seneste nyt

Burnley kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod West Ham.

Lyle Foster, Manuel Benson, Dara O’Shea, Hjalmar Ekdal og Vitinho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod West Ham med på Turf Moor.

Burnley mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham er ubesejret mod Burnley i de sidste 4 indbyrdes opgør. Det sluttede uden vinder, da Burnley senest mødte West Ham, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på Turf Moor. Burnley går til kampen mod West Ham med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I fire af de tidligere ti kampe mellem Burnley og West Ham scorede begge hold.

Burnley mod West Ham Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Charlie Taylor ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. West Ham sætter deres lid til, at Jarrod Bowen kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Burnley høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led syv nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. West Ham scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Burnley scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Burnley har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har West Ham et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Burnleys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.