Burnley mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Wolverhampton kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Burnley kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Wolverhampton præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Burnley er noteret for fire sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 20 nederlag i Premier League i denne sæson. Burnley lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Wolverhampton kigger på 12 sejre, samt fem uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Burnley i 31 af de seneste 33 kampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 23 af de seneste 25 kampe
  • Burnley har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 28 af de seneste 30 udekampe i Premier League
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 10 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 13 af de seneste 15 udekampe
  • I de seneste 6 Wolverhampton kampe , har summen af mål været under 3.5
  • Wolverhampton var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Form Burnley mod Wolverhampton

Burnley går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod West Ham, før de nedlagde Brentford med 2-1. Mod Chelsea blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Burnley har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Turf Moor. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede fem og indkasserede 13 mål.

Wolverhampton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Fulham satte de sig igennem med 2-1, før Coventry viste sig for stærke og sejrede 2-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Wolverhampton gik ned 2-0 mod Aston Villa. Wolverhampton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Wolverhampton noterede sig 17 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 13 mål, men indkasserede også syv selv.

Burnley vs Wolverhampton – Seneste nyt

Burnley kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolverhampton den kommende tirsdag. Med to spillere i karantæne er Burnley tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Sander Berge og Maxime Estève sidder i straffeboksen.

Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Wolverhampton med på Turf Moor.

Burnley mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Burnley sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Wolverhampton. Burnley tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Wolverhampton, da Wolverhampton noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Burnley sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. På trods af en 1-0 sejr til Wolverhampton i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Burnley vandt fire kampe og Wolverhampton vandt to opgør.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Burnley og Wolverhampton blev der scoret under 1.5 mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Wolverhampton og Burnley.

Burnley mod Wolverhampton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved David Datro Fofana, der viser god form for Burnley. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Wolverhampton.Gæsterne krydser fingre for Joao Gomes til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Burnley høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Burnley holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Wolverhampton præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Burnley har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Wolverhampton et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der var over 2.5 mål i otte af Burnleys foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.1 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.