Cadiz mod Almeria – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Estadio Nuevo Mirandilla på fredag er en duel imellem hjemmeholdet Cadiz og gæsterne fra Almeria.

Det er ikke sådan, at Cadiz ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Almeria er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Almeria præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Cadiz har vundet to sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga.

Almeria har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 14 kampe, hvori de noterede sig fem sejre og seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Almeria.

  • Cadiz har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Cadiz har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Cadiz i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Cadiz har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Cadiz har spillet, har begge hold scoret
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 13 udekampe
  • Almeria var i tabte 8 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Almeria i 21 af de seneste 23 kampe
  • Almeria tabte 8 af 9 af deres seneste udekampe

Form Cadiz mod Almeria

Cadiz har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Getafe, hvorefter de mod Real Madrid tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Real Union, der vandt 3-2. Det var forventet, at Cadiz ville komme til at kæmpe for overlevelse i La Liga i denne sæson, og de har indtil videre levet op til forventningerne. Cadiz var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig 12.

Almeria har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Barcelona tabte de 2-0, hvorefter de vandt 1-0 over Getafe. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod CD Arenteiro. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Almeria bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Almeria vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv to.

Cadiz opnåede to point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede to og lukkede fem mål ind. Almeria noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også tre selv.

Cadiz vs Almeria – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Almeria.

Victor Chust, Mamadou Mbaye, Jon Ander og Joseba Zaldua er alle ude af truppen, som Cadiz tager imod Almeria med på Estadio Nuevo Mirandilla.

Almeria ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Cadiz på Estadio Nuevo Mirandilla.

Iván Martos rejser ikke med Almeria til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Cadiz mod Almeria – indbyrdes historik

Cadiz vandt seks af deres foregående ti kampe mod Almeria, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.10 i skrivende stund.

Cadiz mod Almeria Spiltips

Alex Fernandez har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Cadiz satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Almeria kigger til gengæld mod Leo Baptistao i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Cadiz vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Almeria vandt nul af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. Cadiz sætter næsen op efter at komme på tavlen på fredag, da Almeria var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Cadizs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Almeria spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.