Cadiz mod Elche – Optakt, Spilfiduser, Odds

Cadiz har fordel af hjemmebane på Estadio Nuevo Mirandilla, når Elche kommer forbi på mandag til et opgør i La Liga.

Cadiz går ind til runde 17 som nummer 17 i La Liga tabellen med 15 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Elche samlet fire point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Cadiz ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Cadiz har vundet tre sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga.

Elche er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 16 kampe. I stedet har de spillet fire uafgjort og lidt 12 nederlag. Elche led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Elche.

  • Cadiz har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Cadiz har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 kampe Cadiz har spillet, har begge hold scoret
  • Cadiz scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • 4 af Cadiz’s seneste 5 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Elche’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Elche’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Elche har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 Elche udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 6 af Elche’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Cadiz mod Elche

Cadiz har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod Real Union, hvorefter de opnåede 1-1 mod Almeria. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Valencia. De håbede på ikke at blive alt for involveret i nedrykningskampen i La Liga i denne sæson, men deres form er elendig og Cadiz har kurs mod bunden. Cadiz var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig ni.

Elche har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Girona, før Atletico Madrid satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Celta Vigo, der satte sig igennem med 0-1. Det var forventet, at Elche ville komme til at kæmpe for overlevelse i La Liga i denne sæson, og de har indtil videre levet op til forventningerne. Elche formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 13 og scorede seks mål.

Cadiz opnåede fire point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede tre og lukkede fem mål ind. Elche sikrede sig nul sejre fra tre scorede mål og fem indkasserede i deres seneste tre kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem en point til kontoen.

Cadiz vs Elche – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fem fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Elche.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua er alle ude af truppen, som Cadiz tager imod Elche med på Estadio Nuevo Mirandilla.

Elche ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder Cadiz.

Det er navne som Álex Collado, Josan og John Nwankwo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz mod Elche – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Cadiz med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Cadiz går til kampen mod Elche med en 1-1-2 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 25%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Cadiz scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Elche i La Liga. Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Cadiz og Elche.

Cadiz mod Elche Spiltips

Lucas Perez har været stærk for Cadiz i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Elche håber, at Gonzalo Verdu kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Cadiz høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Elche sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Cadiz har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadio Nuevo Mirandilla, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Cadiz præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Elche snittede 1.75 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Cadizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.