Cadiz mod Espanyol i La Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Cadiz byder velkommen til Espanyol i La Liga den kommende tirsdag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz er placeret som nummer 19 i tabellen med 14 point efter 20 kampe. Espanyol ligger på en placering som nummer 11 i stillingen med 26 point ovenpå deres 20 opgør.

Espanyol er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Cadiz, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Cadiz ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Espanyol ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Espanyol.

  • Cadiz har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Espanyol i de seneste 12 udekampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Espanyol vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • Espanyol har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Cadiz kampe mod Espanyol var summen af mål under 2.5
  • I de seneste 3 Cadiz kampe mod Espanyol var summen af mål under 3.5

Form Cadiz mod Espanyol

Cadiz håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Cadiz givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Fuenlabrada med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Osasuna. Deres seneste opgør, mod Sporting Gijon, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Espanyol fortsat skidt kørende.

Espanyol har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Ponferradina, hvorefter de mod Elche tabte 1-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Mallorca, der vandt 2-1.

Cadiz v Espanyol Indbyrdes historik

Espanyol havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i Oktober 2021 i La Liga. Cadiz møder Espanyol med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Cadiz og Espanyol hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på Estadio Nuevo Mirandilla i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Anthony Lozano når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Cadiz, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu. <br><br>Raul de Tomas har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Espanyol, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 10 mål.