Cadiz mod Granada i La Liga runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Cadiz tager den kommende mandag imod Granada i La Liga på Estadio Nuevo Mirandilla.

Som nummer 18 har Cadiz formået at skrabe 12 point sammen for 16 kampe. Med 15 point har Granada for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 15 i La Liga.

Granada er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Cadiz, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende mandag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Cadiz ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Granada ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Granada.

  • Cadiz har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Cadiz ikke vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Cadiz har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Cadiz kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Granada har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Granada har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Granada kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod Granada i de seneste 5 af 7 kampe.

Form Cadiz mod Granada

Cadiz er igen havnet i problemer.

Granada har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Cadiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Atletico Madrid tabte de 4-1, hvorefter de vandt 7-0 over CD Villa de Fortuna. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Elche.

Granada fortsætter pointhøsten.

Granada går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Granada er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Athletic Bilbao, før de bankede Laguna med 0-7. Senest blev Deportivo Alaves nedlagt i en 2-1 sejr.

Cadiz v Granada Indbyrdes historik

Cadiz havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i Mai 2021 i La Liga. Cadiz møder Granada med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-0 for deres seneste 2 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Cadiz og Granada hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Estadio Nuevo Mirandilla i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Anthony Lozano. Han har vist flaget for Cadiz med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Granada har til gengæld forhåbninger om, at Luis Suarez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.