Cadiz mod Sevilla i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Sevilla skal teste formen af mod Cadiz den kommende mandag, når de mødes i La Liga på Estadio Nuevo Mirandilla. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Cadiz lægger beslag på placeringen som nummer 19 i La Liga med 14 point for deres første 18 kampe. Differencen til Sevilla er 24 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 18 kampe.

Cadiz har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til Sevilla i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Cadiz ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Sevilla kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Sevilla.

 • Cadiz har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Cadiz i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • Cadiz scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Cadiz har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Sevilla scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
 • Sevilla har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Sevilla har spillet, har begge hold scoret
 • Sevilla vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 Cadiz kampe mod Sevilla var summen af mål over 2.5
 • Cadiz har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Sevilla
 • Cadiz har har ikke vundet i de 4 seneste kampe i træk mod Sevilla
 • Cadiz har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Sevilla

Form Cadiz mod Sevilla

Cadiz håber på yderligere point til samlingen.

Cadiz går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Granada, før de nedlage Albacete med 1-0. Mod Real Madrid blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Sevilla håber på yderligere point til samlingen.

Sevilla går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod CE Andratx, før de nedlage Atletico Madrid med 2-1. Mod Barcelona blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Cadiz v Sevilla Indbyrdes historik

Sevilla uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Cadiz i La Liga. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 3-1. Ifølge bookmakerne er Sevilla favoritter til sejren. Et væddemål på Sevilla giver dig netop nu 1.78 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 56% chance for at slå Cadiz. Ønsker du at placere dine indsatser på Cadiz, kan de spilles til 5.10 på oddset. Cadiz møder Sevilla med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-3 for deres seneste 4 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Cadiz og Sevilla ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Hold øje med…

Hold øje med Anthony Lozano når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Cadiz, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Rafa Mir har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Sevilla, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.