Cadiz vs Girona – Optakt, bedste Odds og gode tips

Cadiz agerer værter for Girona når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga på fredag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er fem point og syv pladser.

Cadiz fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. Girona bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Cadiz kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Girona er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Girona præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Cadiz har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Girona har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Girona.

  • Cadiz har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Cadiz scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • Cadiz scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 5 af Cadiz’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Cadiz’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Girona i 26 af de seneste 28 kampe
  • 14 af Girona’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Girona’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Girona i 13 af de seneste 14 udekampe
  • I de seneste 3 Girona kampe, har summen af mål været under 1.5

Form Cadiz mod Girona

Cadiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sevilla tabte de 1-0, hvorefter de vandt 2-0 over Mallorca. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod Athletic Bilbao. Cadiz vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort fire gange og tabte nul, mens de scorede ni og lukkede seks mål ind.

Girona har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Villarreal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Barcelona, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Valencia. Girona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Girona noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også syv selv.

Cadiz vs Girona – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fem fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Girona.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua er blandt de fem spillere, som mangler for Cadiz på fredag.

Girona ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på fredag møder Cadiz.

Det er navne som Reinier, Javier Hernández, Juanpe og Ibrahima Kébé, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz mod Girona – indbyrdes historik

Cadiz går til kampen mod Girona med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Cadiz og Girona.

Cadiz mod Girona Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Lucas Perez ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Girona sætter deres lid til, at Yangel Herrera kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Cadiz vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Girona vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Girona lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Cadiz præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Estadio Nuevo Mirandilla.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Cadizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Girona spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.