Cadiz vs Mallorca – Optakt, bedste Odds og gode tips

Cadiz tager på lørdag imod Mallorca i La Liga på Estadio Nuevo Mirandilla.

Når det kommer til mål, er Cadiz ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Mallorca vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede syv mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.7 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Cadiz er noteret for tre sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson.

Mallorca kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Mallorca.

  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Cadiz har spillet, har begge hold scoret
  • Cadiz har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Cadiz scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Cadiz scorede i deres seneste 6 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Cadiz kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Mallorca kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 7 Mallorca kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 8 Mallorca kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Mallorca har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • I de seneste 5 Mallorca udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Cadiz mod Mallorca

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Cadiz i øjeblikket. Mod Valencia satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Elche. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Sevilla. Cadiz var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fem sluttede uafgjort og de led nul nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig seks.

Mallorca har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Osasuna. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Real Sociedad, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Celta Vigo. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Mallorca to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fem mål.

Mallorca noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede tre mål, men indkasserede også fire selv.

Cadiz vs Mallorca – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Mallorca.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua er alle ude af truppen, som Cadiz tager imod Mallorca med på Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz mod Mallorca – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Mallorca med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Cadiz vandt nul af deres foregående otte kampe mod Mallorca, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.00 i skrivende stund.

Mallorca scorede i deres seneste 4 opgør mod Cadiz i La Liga. Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Cadiz og Mallorca.

Cadiz mod Mallorca Spiltips

Hold godt øje med Lucas Perez, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Cadiz. For gæsterne præsterede Vedat Muriqi to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Cadiz høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Cadiz på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Mallorcas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Cadiz præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Mallorca snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Cadizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Mallorca spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.