Cadiz vs Osasuna – Spilfiduser, Optakt og Odds

Cadiz byder velkommen til Osasuna i La Liga på tirsdag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Cadiz fandt kun vej til netmaskerne otte gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.8 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne ni indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.9 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fem clean sheets i disse kampe.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Cadiz er noteret for syv sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i La Liga i denne sæson.

Osasuna kigger på 11 sejre, samt otte uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Osasuna.

  • 14 af Cadiz’s seneste 16 kampe havde under 2.5 mål
  • 15 af Cadiz’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Cadiz’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Cadiz’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 18 af Osasuna’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Osasuna’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form Cadiz mod Osasuna

De seneste tre kampe har for Cadiz givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Real Betis med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-2 mod Real Madrid. Deres seneste opgør, mod Espanyol, indbragte et point i en0-0 kamp. Cadiz præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede syv og indkasserede seks mål.

Osasuna har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Elche med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Rayo Vallecano. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Real Betis. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fem.

Osasuna noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også otte selv.

Cadiz vs Osasuna – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Osasuna.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua er blandt de fem spillere, som mangler for Cadiz på tirsdag.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Cadiz på Estadio Nuevo Mirandilla.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Cadiz mod Osasuna – indbyrdes historik

Osasuna har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Cadiz i La Liga-regi. Ikke bare vandt Osasuna deres seneste opgør mod Cadiz, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Cadiz går til kampen mod Osasuna med en 0-0-7 statistik for deres seneste syv møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Osasuna scorede i deres seneste 7 opgør mod Cadiz i La Liga. Begge hold scorede i tre af de seneste syv kampe mellem Cadiz og Osasuna.

Cadiz mod Osasuna Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Ruben Alcaraz, der viser god form for Cadiz. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Osasuna.Gæsterne krydser fingre for Ante Budimir til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Cadiz vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Osasuna vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf syv sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Cadiz præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Nuevo Mirandilla.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Cadiz præsterede et gennemsnit på 0.72 mål, mens Osasuna snittede 2.45 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i en af Cadizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Osasuna spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.