Cadiz vs Rayo Vallecano – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når Cadiz tørner sammen med rivaler Rayo Vallecano i et derby La Liga den kommende lørdag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 12 point og 11 pladser.

Det er ikke sådan, at Cadiz ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Rayo Vallecano er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Rayo Vallecano præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Cadiz er noteret for fem sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson. Cadiz er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Estadio Nuevo Mirandilla nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Rayo Vallecano kigger på ni sejre, samt syv uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga. Rayo Vallecano tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Rayo Vallecano.

  • Cadiz har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Cadiz’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Cadiz’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz scorede i deres seneste 8 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Cadiz hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Rayo Vallecano scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • I de seneste 7 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 5 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Rayo Vallecano scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I de seneste 4 Rayo Vallecano udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Cadiz mod Rayo Vallecano

Cadiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Athletic Bilbao tabte de 4-1, hvorefter de vandt 2-0 over Girona. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Barcelona. Cadiz vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede ni mål, men lukkede også fire ind.

Rayo Vallecano har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Almeria med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Getafe. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Sevilla. Rayo Vallecano vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasseredefire mål.

Rayo Vallecano vandt fem af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 14 og indkasserede selv syv mål, hvilket samlet indbragte 17 point.

Cadiz vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Rayo Vallecano.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua er blandt de fem spillere, som mangler for Cadiz på lørdag.

Cadiz mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Cadiz vandt to af deres foregående ti kampe mod Rayo Vallecano, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.10 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Cadiz og Rayo Vallecano.

Cadiz mod Rayo Vallecano Spiltips

Gonzalo Escalante har været stærk for Cadiz i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Rayo Vallecano håber, at Florian Lejeune kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Cadiz høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Rayo Vallecano sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Cadiz på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Rayo Vallecanos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Cadiz præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Rayo Vallecano snittede 2.67 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Cadizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.