Cadiz vs Real Madrid – Optakt, bedste Odds og gode tips

Cadiz tager imod Real Madrid på Estadio Nuevo Mirandilla i runde 29 den kommende lørdag i La Liga.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 59 point sammen på deres første 28 kampe. Cadiz er 31 point efter i stillingen med 28 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 14 i stillingen.

Cadiz kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

Cadiz har vundet syv sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga.

Real Madrid kigger på 18 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Real Madrid.

  • 12 af Cadiz’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Cadiz’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Cadiz’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Cadiz scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
  • Real Madrid scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I de seneste 4 Real Madrid kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 Real Madrid kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Real Madrid har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form Cadiz mod Real Madrid

Cadiz har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Almeria sluttede 1-1, hvorpå et 0-2 nederlag mod Sevilla fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Real Betis blev nedlagt med 0-2. Cadiz vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også fem ind.

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Barcelona med 0-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod Villarreal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Chelsea. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Madrid to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede fem og scorede seks mål.

Cadiz vs Real Madrid – Seneste nyt

Cadiz kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Real Madrid.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua er blandt de fem spillere, som mangler for Cadiz den kommende lørdag.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Cadiz.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Cadiz. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Cadiz går til kampen mod Real Madrid med en 1-2-4 statistik for deres seneste syv møder. Det giver en sejrs-rate på 14%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Cadiz og Real Madrid fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Cadiz mod Real Madrid Spiltips

Ruben Alcaraz har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Cadiz satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Real Madrid kigger til gengæld mod Karim Benzema i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i La Liga.

Cadiz vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Real Madrid vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Real Madrid tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Cadiz præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Real Madrid snittede 1.58 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Cadizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Real Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.