Cagliari mod AC Milan i Serie A runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Cagliari en svær kamp, når de brager ind i topholdet AC Milan på lørdag til en kamp i Serie A på Unipol Domus. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Cagliari indtager en plads som nummer 17 i tabellen med 25 point efter 29 kampe. På de 29 runder AC Milan har afviklet, har de indsamlet 63 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Cagliari har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til AC Milan i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Cagliari ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AC Milan ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cagliari v AC Milan.

 • Der er scoret imod Cagliari i 32 af de seneste 33 kampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Cagliari har spillet, har begge hold scoret
 • Cagliari har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Cagliari har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • AC Milan scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • AC Milan har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
 • AC Milan vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Der er ikke scoret imod AC Milan i de seneste 3 kampe
 • Cagliari har har ikke vundet i 33 af 34 seneste kampe mod AC Milan
 • Cagliari har scoret imod i 31 af de senest 33 kampe mod AC Milan
 • I de seneste 10 Cagliari hjemmekampe mod AC Milan var summen af mål under 3.5
 • Cagliari har tabte i 7 af 9 seneste kampe mod AC Milan
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Cagliari har spillet mod AC Milan har begge hold scoret

Form Cagliari mod AC Milan

Cagliari drømmer om mere.

Cagliari har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Torino. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til Lazio, siden 2-0 mod Spezia.

AC Milan inde i god stime.

AC Milan er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Inter, før de bankede SSC Napoli med 0-1. Senest blev Empoli nedlagt i en 1-0 sejr.

Cagliari vs AC Milan – Seneste nyt AC Milan har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere, Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær, ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Cagliari v AC Milan Indbyrdes historik

AC Milan vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på San Siro i August 2021 i Serie A. Bookmakerne har AC Milan som favoritter til sejren i dette opgør på Unipol Domusden kommende lørdag. Cagliari møder AC Milan med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Cagliari og AC Milan bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Cagliari og AC Milan ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Unipol Domus.

Cagliari mod AC Milan – Formstærke spillere