Cagliari mod Empoli – Optakt, Spilfiduser, Odds

Cagliari tager på lørdag imod Empoli i Serie A på Unipol Domus.

Cagliari er nummer 18 i tabellen med 13 point efter 17 kampe, mens Empoli rangerer som nummer 19 med 12 point efter 17 kampe.

Cagliari kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Empoli ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Cagliari er noteret for tre sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Serie A i denne sæson. Cagliari indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Empoli har indtil videre præsteret tre sejre og tre uafgjorte samt 11 nederlag i Serie A.

Vores tip

  • 12 af Cagliari’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 kampe Cagliari har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Cagliari har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Cagliari i 16 af de seneste 18 kampe
  • Cagliari scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • 18 af Empoli’s seneste 20 udekampe havde under 3.5 mål
  • 16 af Empoli’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Empoli har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Empoli i 12 af de seneste 14 udekampe
  • I de seneste 4 Empoli kampe, har summen af mål været under 2.5

Form Cagliari mod Empoli

Cagliari har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Sassuolo. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til SSC Napoli, siden 2-0 mod Verona. Cagliari præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede 13 mål.

Empoli har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Lecce, hvorefter de mod Torino tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Lazio, der vandt 0-2. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Empoli to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fem mål.

Cagliari opnåede fem point for deres seneste fire møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede fire og lukkede fem mål ind. Empoli sikrede sig en sejre fra fire scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fire point til kontoen.

Cagliari vs Empoli – Seneste nyt

Cagliari kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Empoli på lørdag. Antoine Makoumbou og Mateusz Wieteska er ikke til rådighed for Cagliari-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Eldor Shomurodov, Alessandro Di Pardo, Leonardo Pavoletti og Marko Rog er blandt de fire spillere, som mangler for Cagliari på lørdag.

Empoli ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Cagliari.

Francesco Caputo, Bartosz Bereszynski, Gabriele Guarino og Giuseppe Pezzella bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Empoli, når de drager til Unipol Domus.

Cagliari mod Empoli – indbyrdes historik

Empoli er ubesejret mod Cagliari i de sidste 4 indbyrdes opgør. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Cagliari og Empoli senest mødte hinanden i Serie A. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Unipol Domus. Empoli vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Cagliari vandt tre sejre i ti opgør. Empoli kan spilles til odds 3.60 hos spilselskaberne.

Empoli scorede i deres seneste 7 opgør mod Cagliari i Serie A. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Cagliari og Empoli fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Cagliari mod Empoli Spiltips

Leonardo Pavoletti har været stærk for Cagliari i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Empoli håber, at Francesco Caputo kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Cagliari var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Empoli sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Cagliari holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Empoli præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Cagliari har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Empoli et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Cagliaris sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Empoli spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.