Milan knækker også Cagliari på Sardinien i Serie A

Topholdet AC Milan gæster bundholdet Cagliari på Sardegna Arena til et opgør i Serie A den kommende mandag. Cagliari indtager en 16. plads med 14 point efter 17 kampe. AC Milan har 40 point og er på en brillant førsteplads i tabellen.

Nederlag i deres seneste fire kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Cagliari. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod AC Milan på Sardegna Arena.

Cagliari fanget i stime af nederlag.

Det er miserable tider for Cagliari, der kan fremvise nederlag på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats.

De er alt for gode til at rykke ned, men heller gode nok til at blande sig i medaljestriden. Alt i alt lever Cagliari derfor indtil videre op til forventningerne for sæsonen i Serie A.

Efter en serie af elendige præstationer hjemme i denne sæson – 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Cagliari passe på ikke at blive massakreret den kommende mandag.

AC Milan inde i god stime.

AC Milan vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, de på det seneste har fået sammensat i Serie A.

AC Milan åbnede sæsonen som top tre kandidater, og formen her først på sæsonen har kun forstærket den kandidatur.

Med fire sejre i de seneste seks kampe har få klubber været så suveræne på udebane som AC Milan i denne sæson. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende mandag.

Cagliari vs AC Milan h2h

Ikke bare vandt AC Milan deres seneste to kampe mod Cagliari i Serie A. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 3-0 i august 2020 og 2-0 i januar 2020. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 goals. AC Milan har været den dominerende part med en sejrshistorik på 70% for deres seneste 10 kampe mod Cagliari.

  • Cagliari har tabt i seneste 4 kampe i træk;
  • Cagliari ikke vundet i seneste 10 kampe i træk;
  • Cagliari ikke vundet i seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Cagliari har tabt i seneste 4 af 5 kampe.
  • AC Milan ubesejret i seneste 15 udebane kampe i træk;
  • AC Milan har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • AC Milan har vundet i seneste 9 af 10 udebane kampe;
  • AC Milan har scoret i seneste 37 af 39 kampe.

Statistics