Cagliari mod SSC Napoli i Serie A runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

SSC Napoli skal teste formen af mod Cagliari på mandag, når de mødes i Serie A på Unipol Domus. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Cagliari lægger beslag på placeringen som nummer 18 i Serie A med 21 point for deres første 25 kampe. Differencen til SSC Napoli er 32 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 25 kampe.

Cagliari har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til SSC Napoli i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Cagliari ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er SSC Napoli ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cagliari v SSC Napoli.

 • Der er scoret imod Cagliari i 28 af de seneste 29 kampe
 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Cagliari har spillet, har begge hold scoret
 • Cagliari har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • SSC Napoli scorede i 29 af deres seneste 31 udekampe
 • SSC Napoli har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste udekampe
 • SSC Napoli vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Cagliari har har ikke vundet i 22 af 23 seneste kampe mod SSC Napoli
 • Cagliari har scoret imod i 19 af de senest 21 kampe mod SSC Napoli
 • Cagliari har tabte i 10 af 12 seneste kampe mod SSC Napoli
 • I 6 ud af 7 seneste Cagliari kampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 3.5
 • Cagliari har ikke scoret i 8 af de senest 10 hjemmekampe mod SSC Napoli

Form Cagliari mod SSC Napoli

Cagliari håber på yderligere point til samlingen.

Cagliari går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Fiorentina, før de nedlagde Atalanta med 2-1. Mod Empoli blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

SSC Napoli inde i god stime.

SSC Napoli er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 0-2 over Salernitana samt Venezia. Serien blev dog bremset mod Inter i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 1.49 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, Cagliari har stillet til skue, virker SSC Napoli som det oplagte valg til en vinder. Et væddemål på SSC Napoli giver dig netop nu 1.49 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 67% chance for at slå Cagliari. Ønsker du at placere dine indsatser på Cagliari, kan de spilles til 6.40 på oddset.

Cagliari v SSC Napoli Indbyrdes historik

SSC Napoli havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i september 2021 i Serie A. Cagliari møder SSC Napoli med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Cagliari og SSC Napoli bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Cagliari og SSC Napoli ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Unipol Domus.

Hold øje med…

Hold øje med Joao Pedro når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Cagliari, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Dries Mertens har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for SSC Napoli, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.