Bundbrag på Sardinien når formsvage Torino besøger Cagliari

Cagliari tager imod Torino i Serie A den kommende fredag på Sardegna Arena. Cagliari indtager pladsen som nummer 18 i Serie A med 15 point efter 22 kampe. Torino er 2 point foran som nummer 17 for 22 kampe.

Torino vil være på udkig efter at udvide hullet til Cagliari i stillingen Serie A, når klubberne står overfor hinanden på fredag.

Cagliari fastlåst i elendig stime.

Cagliari er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I deres tre foregående kampe spillede Cagliari 1-1 mod Sassuolo, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Lazio for senest at tabe med 1-0 nederlag mod Atalanta.

Cagliari har på på hjemmebane bare præsteret beskedne nul sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på fredag.

Torino vanskelige at nedbryde.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Torino igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe delte Torino point i en 1-1 kamp mod Fiorentina, hvorefter de præsterede en 3-3 mod Atalanta for senest at spille 0-0 mod Genoa.

En formkurve, der på udebane siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden december, virker umiddelbart ikke specielt godkendt. Torino har derfor ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på fredag.

Cagliari vs Torino h2h

Cagliari havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i oktober 2020 i Serie A. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Torino går ind til kampen med en 4-4-2 historik mod Cagliari inden deres kommende opgør i Serie A.

  • Cagliari ikke vundet i de seneste 15 kampe i træk;
  • Cagliari ikke vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Cagliari har tabt i seneste 8 af 9 kampe;
  • Cagliari har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Torino ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Torino er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Torino ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Torino kampe var antal mål UNDER 3.5.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.90 på oddset, hvilket svarer til 53% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.90 på oddset.

Statistics