Cameroun mod Serbien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Cameroun forbereder sig på at møde Serbien på mandag på Al Janoub Stadium. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af FIFA VM.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Cameroun nummer 3 med 0 point, mens Serbien har 0 point og er nummer 4. Cameroun går ind til deres kommende kamp som nummer 43 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Serbien, som ligger nummer 21 i verden.

Som forholdsvis store outsidere i deres pulje, vil det være en overraskelse, hvis Cameroun ser mere af denne turnering end gruppespillet.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Serbien går dog ind til turneringen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Cameroun mod Serbien

Det er ikke helt skidt for Cameroun, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Jamaica, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Panama, før de desværre tabte med 1-0 til Schweiz. Cameroun høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag i denne serie.

Det er ikke sådan, at Cameroun ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 5 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs.

I deres seneste tre kampe formåede Serbien først at banke Sverige med 4-1. Herefter nedlagde de også Norge med 0-2, inden stimen stoppede mod Brasilien, der vandt en 2-0 sejr. Serbien var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gang. De led også 3 nederlag i denne serie.

Serbien kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 0.6 scoringer for deres foregående 6 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 6 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

At komme igennem næste runde i FIFA VM gruppespillet med alt andet end nederlag vil være en stor overraskelse af Cameroun. Det ligner et spørgsmål om slet og ret at minimere størrelsen af nederlaget. Serbien skal rejse sig fra nederlaget i åbningskampen ved FIFA VM, hvor de gik ned i et 2-0 nederlaget. Der er brug for point i denne anden runde.

Cameroun scorer ikke meget, men de er som regel også svære at nedbryde, hvorfor vi går efter en målfattig kamp mod Serbien.

Facts og finurligheder for Cameroun v Serbien.

  • I de seneste 7 Cameroun kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 9 Cameroun kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Cameroun i 9 af de seneste 11 kampe
  • Cameroun har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Serbien har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Serbien scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Serbien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Serbien vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Serbien har spillet, har begge hold scoret

Stilling

Cameroun mod Serbien – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Cameroun og Serbien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Cameroun høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag i denne serie. Serbien sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gang samt 3 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 af Camerouns sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Serbien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Cameroun scorede kampens første mål i 4 af deres seneste 10 kampe.

Serbien burde gnide sig i hænderne ved udsigten til at få scoret den kommende mandag, da Cameroun kun præsterede 2 clean sheets i deres seneste 10 kampe. Serbien kan fremvise rent bur i 3 af deres seneste 10 kampe.