Canada mod Marokko – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Canada og Marokko fløjtes op den kommende torsdag på Al Thumama Stadium. Vi er fremme ved sidste runde af FIFA VM og alt skal afgøres.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Canada nummer 4 med 0 point, mens Marokko har 4 point og er nummer 2. Canada ligger nummer 41 på verdensranglisten hos FIFA, mens Marokko befinder sig på en placering som nummer 22 i verden.

Canada rangerede som kæmpe favoritter til at slutte sidst i deres gruppe, og de har levet op til prædikatet. Canada er uden chance for at nå videre i turneringen.

Marokko har overraskende placeret sig i en position, der gør, at de går videre med bare remis i sidste gruppekamp. Får de gummiben?

Form Canada mod Marokko

Canada har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-2 sejr over Japan. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Belgien, siden 4-1 mod Kroatien. Canada vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 1 gange, mens de tabte 5 kampe.

Marokko virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Georgien, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 0-0 mod Kroatien, hvorpå Belgien blev besejret 0-2. Marokko var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Marokko kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.1 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 11 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Det har været en skuffende FIFA VM turnering indtil nu med to nederlag for Canada. De har kniven på struben nu, da de sandsynligvis skal have et positivt resultat ud af denne tredje kamp, hvis de skal nå næste runde. Med fire point i bagagen for deres første to kampe i FIFA VM går Marokko nu på udkig efter øge kontoen med endnu et positivt resultat.

Formkurven ser en smule bedre ud hos Marokko end den gør hos Canada i øjeblikket. Det afspejler sig dog ikke helt i oddset, og vi er fristede af de odds, man kan få på udesejren.

Facts og finurligheder for Canada v Marokko.

  • 5 af Canada’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Canada i de seneste 4 kampe
  • Canada scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
  • Canada har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Marokko har ikke tabt 35 af 37 af deres seneste kampe
  • 14 af Marokko’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Marokko’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er ikke scoret imod Marokko i de seneste 5 kampe

Stilling

Canada mod Marokko – indbyrdes historik

Topscorer

Med bare ét mål i FIFA VM på det seneste er Alphonso Davies ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Marokko sætter deres lid til, at Khalid Boutaib kan vise tænder igen efter 1 mål i de seneste seks kampe i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Canada høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie. Marokko sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 1 nederlag.

Marokko tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Canadas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe. Marokko holdt målet rent i deres seneste 6 opgør i træk.

BTTS & FIRST TO SCORE

Marokko præsterede 4 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 kampe.