Celta Vigo mod Elche – Optakt, Spilfiduser, Odds

Celta Vigo er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Abanca Balaidosden kommende onsdag. Gæsterne fra Elche ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Celta Vigo er placeret som nummer 13 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 36 point til samlingen. Elche har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 20 efter 30 runder.

Celta Vigo kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Elche vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fem gange i deres seneste ti opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Celta Vigo har vundet ni sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga.

Elche kigger på to sejre, samt syv uafgjorte såvel som 21 nederlag i La Liga. Elche led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Elche.

  • 13 af Celta Vigo’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Celta Vigo har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • 12 af Elche’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Elche har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Elche i 17 af de seneste 19 kampe
  • Elche var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Elche var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Celta Vigo mod Elche

Celta Vigo har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Sevilla, hvorefter de mod Mallorca tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Real Madrid, der vandt 2-0. Celta Vigo præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede fire mål.

Elche har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Osasuna, før Girona satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Valencia, der satte sig igennem med 0-2. Elche kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv to.

Celta Vigo opnåede 12 point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede 13 og lukkede 12 mål ind. Elche sikrede sig nul sejre fra seks scorede mål og ti indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fire point til kontoen.

Celta Vigo vs Elche – Seneste nyt

Elche ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Celta Vigo.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Elche, når de drager til Abanca Balaidos.

Celta Vigo mod Elche – indbyrdes historik

Elche har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Celta Vigo. Celta Vigo ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Elche. Celta Vigo går til kampen mod Elche med en 4-2-3 statistik for deres seneste ni møder. Det giver en sejrs-rate på 44%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Celta Vigo og Elche blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i tre af de seneste ni kampe mellem Celta Vigo og Elche.

Celta Vigo mod Elche Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Iago Aspas, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med tre mål i hans seneste seks kampe, og Celta Vigo håber, at han finder den form frem igen mod Elche. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Iago Aspas til at finde vej til netmaskerne her.

Celta Vigo vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Elche vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Elche to sejre til nul.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ni kampe kampe mellem de to rivaler her. Celta Vigo præsterede et gennemsnit på 0.88 mål, mens Elche snittede 0.66 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Celta Vigos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Elche spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.5 mål undervejs i processen.