Celta Vigo mod Getafe i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Celta Vigo er placeret som nummer 11 i tabellen med 39 point efter 32 kampe. Getafe ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 32 point ovenpå deres 32 opgør.

Både Celta Vigo og Getafe har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Celta Vigo ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Getafe vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Getafe.

 • Celta Vigo scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
 • Celta Vigo har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
 • Celta Vigo tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Getafe har ikke vundet 17 af 18 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Getafe i 11 af de seneste 13 udekampe
 • I 13 ud af 15 seneste Celta Vigo kampe mod Getafe var antallet af mål under 3.5
 • Celta Vigo har har ikke tabt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod Getafe
 • Celta Vigo har har ikke vundet i 7 af 9 seneste kampe mod Getafe
 • Celta Vigo har scorede i 8 af de senest 10 hjemmekampe mod Getafe
 • I 4 ud af 5 seneste Celta Vigo kampe mod Getafe var antallet af mål under 2.5

Form Celta Vigo mod Getafe

Celta Vigo fortsat skidt kørende.

Celta Vigo har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Real Madrid tabte de 2-1, Espanyol også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Celta Vigo formåede at vinde 2-0 over Athletic Bilbao.

Getafe drømmer om at stoppe ringe stime.

Getafe har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Mallorca satte de sig igennem med 1-0, før Real Madrid viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Getafe gik ned 1-2 mod Villarreal.

Celta Vigo v Getafe Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Celta Vigo deres seneste to kampe mod Getafe i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 3-0 i oktober 2021 og 1-0 i maj 2021. Celta Vigo møder Getafe med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Celta Vigo og Getafe kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Celta Vigo og Getafe hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på Abanca Balaidos i vente.

Celta Vigo mod Getafe – Formstærke spillere

Hold godt øje med Iago Aspas, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 3 gange på det seneste for Celta Vigo. For gæsterne præsterede Enes Unal 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.