Celta Vigo mod Osasuna i La Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Celta Vigo byder Osasuna op til dans på onsdag på Abanca Balaidos stadion.

Efter 20 kampe afviklet er Celta Vigo placeret nummer 14 i stillingen med 23 point. Der er 2 points forskel til Osasuna, der som nummer 12 har samlet 25 point sammen.

De går ind til kampen på Abanca Balaidos som favoritter, og Celta Vigo har udsigt til at skabe lidt afstand til Osasuna i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Celta Vigo ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Osasuna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Osasuna.

 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Celta Vigo i 10 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Celta Vigo har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Celta Vigo scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Celta Vigo har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Osasuna ikke scoret i 6 af deres seneste 8 udekampe
 • Osasuna tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 16 Celta Vigo kampe mod Osasuna var summen af mål under 3.5
 • Celta Vigo har har ikke tabt i 10 af 11 seneste hjemmekampe mod Osasuna
 • Celta Vigo har scorede i 9 af de senest 11 hjemmekampe mod Osasuna
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Celta Vigo har spillet mod Osasuna har begge hold scoret
 • Celta Vigo har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod Osasuna

Form Celta Vigo mod Osasuna

Celta Vigo håber på yderligere point til samlingen.

Celta Vigo har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Real Betis. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Atletico Baleares, siden 1-0 mod Real Sociedad.

Osasuna fortsat skidt kørende.

Osasuna har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-3 af Athletic Bilbao. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Girona, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Cadiz.

Celta Vigo v Osasuna Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Celta Vigo og Osasuna fandt sted i april 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Celta Vigo som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Celta Vigo 53% chance for at banke Osasuna. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Osasuna udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. Celta Vigo møder Osasuna med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Celta Vigo og Osasuna bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Celta Vigo og Osasuna ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Abanca Balaidos.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Iago Aspas. Han har vist flaget for Celta Vigo med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe. Osasuna har til gengæld forhåbninger om, at David Garcia kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.