Celta Vigo mod Rayo Vallecano i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Både Celta Vigo og Rayo Vallecano går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i La Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Abanca Balaidos.

Celta Vigo lægger beslag på placeringen som nummer 12 i La Liga med 27 point for deres første 22 kampe. Differencen til Rayo Vallecano er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 21 kampe.

Rayo Vallecano er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Celta Vigo, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Celta Vigo har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Rayo Vallecano.

 • Celta Vigo scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
 • Celta Vigo har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Celta Vigo har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 15 af de seneste 16 udekampe
 • Rayo Vallecano vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Rayo Vallecano har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Rayo Vallecano scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Celta Vigo har har ikke vundet i 17 af 19 seneste kampe mod Rayo Vallecano
 • Celta Vigo har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod Rayo Vallecano
 • I 5 ud af 6 seneste Celta Vigo kampe mod Rayo Vallecano var antallet af mål over 2.5
 • Celta Vigo har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Rayo Vallecano
 • Celta Vigo har scorede i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Rayo Vallecano

Form Celta Vigo mod Rayo Vallecano

Celta Vigo håber på yderligere point til samlingen.

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Real Sociedad gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Osasuna, inden de senest spillede 2-2 mod Sevilla.

Rayo Vallecano drømmer om mere.

Rayo Vallecano har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Girona med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Athletic Bilbao. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Mallorca.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Celta Vigo er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Rayo Vallecano giver dig netop nu 3.90 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 26% chance for at slå Celta Vigo. Ønsker du at placere dine indsatser på Celta Vigo, kan de spilles til 2.10 på oddset.

Celta Vigo v Rayo Vallecano Indbyrdes historik

Hverken Celta Vigo eller Rayo Vallecano formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Celta Vigo som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Celta Vigo 48% chance for at banke Rayo Vallecano. En pointdeling betaler 3.10 i gevinst på oddset, hvor imod Rayo Vallecano udbetaler 3.90 i gevinst på oddset for en sejr. Celta Vigo møder Rayo Vallecano med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Celta Vigo og Rayo Vallecano var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Celta Vigo og Rayo Vallecano hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Abanca Balaidos i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Iago Aspas når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Celta Vigo, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Alvaro Garcia har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Rayo Vallecano, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.