Celta Vigo mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Real Betis ankommer til Abanca Balaidos på onsdag for at udfordre Celta Vigo i La Liga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Celta Vigo er nummer 18 i tabellen med 13 point efter 18 kampe, mens Real Betis rangerer som nummer 7 med 28 point efter 18 kampe.

Celta Vigo kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Real Betis ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede seks mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Celta Vigo er noteret for to sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Betis kigger på seks sejre, samt ti uafgjorte såvel som to nederlag i La Liga. Real Betis har ramt en seriøst god formkurve, der siger 13 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • 15 af Celta Vigo’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Celta Vigo’s seneste 11 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Celta Vigo har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Celta Vigo i 8 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Real Betis har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • 10 af Real Betis’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Real Betis’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • Real Betis har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • 7 af Real Betis’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål

Form Celta Vigo mod Real Betis

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Rayo Vallecano, før de sejrede 1-0 mod Granada. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Villarreal. Celta Vigo præsterede kun én sølle sejr på Abanca Balaidos af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort fire og tabte en af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede otte ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Real Betis, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-3 mod Rangers, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Real Sociedad. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Girona. Real Betis vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede seks uafgjorte og nul nederlag af sig. De lukkede fire mål ind og scorede selv fire.

Real Betis noterede sig fem point efter nul sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også fire selv.

Celta Vigo vs Real Betis – Seneste nyt

Celta Vigo skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Betis på Abanca Balaidos.

Celta Vigo må stille op uden Joseph Aidoo den kommende onsdag mod Real Betis, da han døjer med en skade.

Real Betis må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele en har skavanker af varierende art.

Det er navne som Hector Bellerin, Guido Rodriguez, Nabil Fekir, Claudio Bravo, Youssouf Sabaly, Marc Bartra, Rui Silva og William Carvalho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Abanca Balaidos.

Celta Vigo mod Real Betis – indbyrdes historik

Celta Vigo ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 4-3 i deres seneste to opgør mod Real Betis. Real Betis vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Celta Vigo vandt tre sejre i ti opgør. Real Betis kan spilles til odds 3.10 hos spilselskaberne.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Celta Vigo og Real Betis fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Celta Vigo mod Real Betis Spiltips

Joergen Strand Larsen har været stærk for Celta Vigo i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Betis håber, at Willian Jose kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Celta Vigo vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Real Betis vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf seks sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på onsdag. Celta Vigo åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Real Betis har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Celta Vigo præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Real Betis snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Celta Vigos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Real Betis spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.