Celta Vigo mod Sevilla – Optakt, Spilfiduser, Odds

Celta Vigo agerer værter på Abanca Balaidos for gæsterne fra Sevilla til et opgør i La Liga den kommende fredag.

Den nuværende forskel i La Liga stillingen mellem disse to hold, der tørner sammen på Abanca Balaidos den kommende fredag på ét beskedent point.

Når det kommer til mål, er Celta Vigo ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sevilla ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Celta Vigo har vundet tre sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga.

Sevilla har indtil videre præsteret to sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Sevilla.

  • Celta Vigo scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • Celta Vigo har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Celta Vigo hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Sevilla’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Sevilla scorede i 10 af deres seneste 11 udekampe
  • 6 af Sevilla’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 kampe Sevilla har spillet, har begge hold scoret

Form Celta Vigo mod Sevilla

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Osasuna, hvorefter de opnåede 0-0 mod Rayo Vallecano. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-3 i opgøret mod SD Gernika. Celta Vigo opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede ni mål ind.

Bare ét point forhindrer Sevilla i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Manchester City, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Real Betis. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Real Sociedad, som satte sig igennem med 1-2. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Sevilla to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Celta Vigo opnåede fem point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede seks og lukkede tre mål ind. Sevilla sikrede sig en sejre fra tre scorede mål og to indkasserede i deres seneste en kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem tre point til kontoen.

Celta Vigo vs Sevilla – Seneste nyt

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende fredag møder Celta Vigo.

Alex Telles, Thomas Delaney, Marcao og Jesus Corona bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Abanca Balaidos.

Celta Vigo mod Sevilla – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Celta Vigo går til kampen mod Sevilla med en 3-2-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes La Liga opgør mellem Celta Vigo og Sevilla blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Celta Vigo og Sevilla.

Celta Vigo mod Sevilla Spiltips

Iago Aspas har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Celta Vigo satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Sevilla kigger til gengæld mod Erik Lamela i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Celta Vigo høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Sevilla sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Celta Vigo præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Abanca Balaidos.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Celta Vigo presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens Sevilla presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Celta Vigos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Sevilla spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.