Celta Vigo mod Villarreal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Celta Vigo tager den kommende fredag imod Villarreal i La Liga på Abanca Balaidos.

Villarreal er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Abanca Balaidos La Liga.

Når det kommer til mål, er Celta Vigo ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

For for deres næste La Liga kamp, er Villarreal i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit0.9 i netmaskerne. En yderst respektabel total på ni mål, mens de samtidig indkasserede ti mål. Det sidste giver et snit på en mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Celta Vigo har vundet fire sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga.

Villarreal har indtil videre præsteret otte sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Villarreal.

  • Celta Vigo scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • Celta Vigo scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • 7 af Celta Vigo’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Villarreal har i tabte de seneste 4 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Villarreal vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal vandt 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • 7 af Villarreal’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Celta Vigo mod Villarreal

Celta Vigo ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Sevilla. Herefter var de oppe imod Espanyol i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Elche, som blev nedlagt med 0-1. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Celta Vigo kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Celta Vigo vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

Villarreal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Valencia nedlagt 2-1, hvorpå Cartagena blev fejet til side med 1-5. Senest gik formen ud over Real Madrid, der blev slået med 2-1. Villarreal blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne La Liga sæson, og de holder stadig kursen. Villarreal kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv en.

Villarreal vandt tre af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede ni og indkasserede selv en mål, hvilket samlet indbragte 11 point.

Celta Vigo vs Villarreal – Seneste nyt

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Celta Vigo på Abanca Balaidos.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Celta Vigo mod Villarreal – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Villarreal med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Villarreal synes at have et godt øje til Celta Vigo, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.60 på Villarreal til at vinde igen.

Villarreal scorede i deres seneste 12 opgør mod Celta Vigo i La Liga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Celta Vigo og Villarreal.

Celta Vigo mod Villarreal Spiltips

Iago Aspas har været stærk for Celta Vigo i den senere tid med nul mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Villarreal håber, at Gerard Moreno kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Celta Vigo høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Villarreal sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt tre nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Abanca Balaidos, præsterede Celta Vigo at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Celta Vigo opererer med et snit på 1.5 mål i disse dueller, mens Villarreal ligger på 1.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Celta Vigos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Villarreal formåede at score tre mål i gennemsnit.