Celta Vigo vs Athletic Bilbao – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på Abanca Balaidos på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Celta Vigo og gæsterne fra Athletic Bilbao.

Celta Vigo er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Athletic Bilbao kigger på syv sejre, samt fem uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Athletic Bilbao.

  • Celta Vigo scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • Celta Vigo scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 8 af Celta Vigo’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Celta Vigo i de seneste 7 hjemmekampe
  • 13 af Athletic Bilbao’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Athletic Bilbao scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • 6 af Athletic Bilbao’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Celta Vigo mod Athletic Bilbao

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Celta Vigo i øjeblikket. Mod Elche satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Villarreal. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Mallorca. Celta Vigo har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Abanca Balaidos. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede syv mål.

Athletic Bilbao har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Espanyol med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Real Madrid. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over Valencia. Athletic Bilbao vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 12 mål ind og scorede selv fem.

Athletic Bilbao noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også fire selv.

Celta Vigo vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Celta Vigo på Abanca Balaidos.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Celta Vigo mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Celta Vigo går til kampen mod Athletic Bilbao med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i La Liga imellem Celta Vigo og Athletic Bilbao blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Celta Vigo og Athletic Bilbao fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Celta Vigo mod Athletic Bilbao Spiltips

Celta Vigo vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Athletic Bilbao vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Athletic Bilbao tre sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Celta Vigo har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Athletic Bilbao et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Celta Vigos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Athletic Bilbao spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.