Celta Vigo vs Atletico Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Celta Vigo tager på hjemmebanen Abanca Balaidos imod Atletico Madrid, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Celta Vigo er nummer 11 i tabellen med 23 point efter 20 kampe, mens Atletico Madrid rangerer som nummer 4 med 35 point efter 20 kampe.

Celta Vigo kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Atletico Madrid er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Atletico Madrid præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Celta Vigo har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Atletico Madrid kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Atletico Madrid.

  • Celta Vigo scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Celta Vigo’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • I de seneste 4 Celta Vigo kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Atletico Madrid scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe
  • Atletico Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • 7 af Atletico Madrid’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Celta Vigo mod Atletico Madrid

Celta Vigo har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Mallorca. De svarede stærkt igen mod Athletic Bilbao, som blev slået 1-0, før de sejrede 3-4 over Real Betis. Celta Vigo har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Abanca Balaidos. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede syv mål.

Atletico Madrid går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Real Madrid, før de nedlage Osasuna med 0-1. Mod Getafe blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Celta Vigo vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Celta Vigo mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Atletico Madrid er ubesejret mod Celta Vigo i de sidste 8 indbyrdes opgør. Med sejre på 4-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Celta Vigo ser Atletico Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Atletico Madrid synes at have et godt øje til Celta Vigo, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.15 på Atletico Madrid til at vinde igen.

Atletico Madrid scorede i deres seneste 6 opgør mod Celta Vigo i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Celta Vigo og Atletico Madrid fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Celta Vigo mod Atletico Madrid Spiltips

Alvaro Morata scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog syv i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Atletico Madrid kommer på besøg hos Celta Vigo.

Celta Vigo var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også to nederlag i denne serie. Atletico Madrid sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. Celta Vigo vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Atletico Madrid præsterede fire sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Celta Vigo har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Atletico Madrid et snit på 1.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Celta Vigos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.