Celta Vigo vs Mallorca – Spilfiduser, Optakt og Odds

Såvel Celta Vigo som Mallorca ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på mandag.

Celta Vigo går ind til runde 29 som nummer 10 i La Liga tabellen med 36 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har Mallorca samlet 34 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Celta Vigo har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Hvad målscoring angår, er Mallorca ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Celta Vigo har vundet ni sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i La Liga. Celta Vigo tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Mallorca har indtil videre præsteret ni sejre og syv uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Mallorca.

  • 12 af Celta Vigo’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 16 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Celta Vigo har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 9 af Celta Vigo’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 14 af Mallorca’s seneste 16 kampe havde under 2.5 mål
  • 16 af Mallorca’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca har i tabte 5 af de seneste 6 ude kampe ikke scorede et mål
  • Mallorca var i tabte de seneste 6 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Mallorca var i tabte 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Form Celta Vigo mod Mallorca

Celta Vigo ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Espanyol med 1-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Almeria. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Sevilla. Celta Vigo vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede timål, men lukkede også fire ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Mallorca, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-0 mod Real Betis, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Osasuna. Senest satte de et point mere på tavlen efter 3-3 mod Real Valladolid. Mallorca vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 11 mål ind og scorede selv fire.

Celta Vigo tog 20 point fra deres seneste 14 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fem sejre af sig efter 21 mål scoret og 20 indkasseret. Mallorca scorede 14 mål og lukkede 13 ind i deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem seks sejre og 21 point.

Celta Vigo vs Mallorca – Seneste nyt

Celta Vigo mod Mallorca – indbyrdes historik

Celta Vigo har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Mallorca. I det seneste opgør mellem disse to løb Mallorca med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. Mallorca vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Celta Vigo vandt to sejre i ti opgør. Mallorca kan spilles til odds 4.50 hos spilselskaberne.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Celta Vigo og Mallorca fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Celta Vigo mod Mallorca Spiltips

Vedat Muriqi virker til at være i anstændig form for Mallorca, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Celta Vigo, som er store favoritter til sejren den kommende mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Iago Aspas, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Celta Vigo høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Celta Vigo på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Mallorcas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Celta Vigo præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Mallorca landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Celta Vigos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.