Celta Vigo vs Real Valladolid – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på Abanca Balaidos den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Celta Vigo og gæsterne fra Real Valladolid.

Celta Vigo er nummer 13 i tabellen med 24 point efter 22 kampe, mens Real Valladolid rangerer som nummer 14 med 24 point efter 22 kampe.

Celta Vigo kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Real Valladolid ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne fem gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Celta Vigo har vundet seks sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i La Liga.

Real Valladolid har indtil videre præsteret syv sejre og tre uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Real Valladolid.

  • 10 af Celta Vigo’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Celta Vigo hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Celta Vigo scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 20 af Real Valladolid’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Real Valladolid’s seneste 7 kampe havde under 1.5 mål
  • 11 af Real Valladolid’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 14 af de seneste 16 udekampe
  • 7 af Real Valladolid’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål

Form Celta Vigo mod Real Valladolid

De seneste tre kampe har for Celta Vigo givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Real Betis med 3-4, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Atletico Madrid. Deres seneste opgør, mod Real Sociedad, indbragte et point i en1-1 kamp. Celta Vigo har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Abanca Balaidos. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede fem og indkasserede seks mål.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Valladolid i øjeblikket. Mod Real Sociedad satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Osasuna. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Real Betis. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv to.

Celta Vigo opnåede otte point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede otte og lukkede ni mål ind. Real Valladolid sikrede sig fire sejre fra syv scorede mål og fem indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 12 point til kontoen.

Celta Vigo vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Abanca Balaidos.

Celta Vigo mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Celta Vigo og Real Valladolid spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Abanca Balaidos. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Celta Vigo stod overfor Real Valladolid. Det sluttede 4-1 i en fremragende La Liga duel imellem klubberne. Celta Vigo går til kampen mod Real Valladolid med en 2-5-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Celta Vigo og Real Valladolid.

Celta Vigo mod Real Valladolid Spiltips

Hold godt øje med Joergen Strand Larsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Celta Vigo. For gæsterne præsterede Cyle Larin tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Celta Vigo vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Real Valladolid vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Celta Vigo har set fire af deres seneste 10 kampe i Abanca Balaidos gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Real Valladolids seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Celta Vigo præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Real Valladolid landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Celta Vigos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.