Celtic mod RB Leipzig Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Celtic og RB Leipzig den kommende tirsdag på Celtic Park.

Oven på de første tre kampe i gruppespillet ligger Celtic nummer 4 med 1 point, mens RB Leipzig har 3 point som nummer 3. Celtic er stadig på udkig efter deres første sejr i Champions League. Skulle det kikse endnu engang, ligner det en umulig opgave at slutte gruppespillet i top to. Alt i alt ligner kampen i fjerde runde et opgør, der ganske enkelt skal vindes. RB Leipzig rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 3 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Celtic Park, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Celtic har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

RB Leipzig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 23 mål imod. Det giver et snit på 2.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Celtic har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Motherwell med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod RB Leipzig. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over St. Johnstone. Celtic opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede16 og lukkede 10 mål ind.

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 3-1 over Bochum samt Celtic. Serien blev dog bremset mod Mainz 05 i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt RB Leipzig to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 16 og scorede 14 mål.

Formkurven ser en smule bedre ud hos RB Leipzig end den gør hos Celtic i øjeblikket. Det afspejler sig dog ikke helt i oddset, og vi er fristede af de odds, man kan få på udesejren.

Facts og finurligheder for Celtic v RB Leipzig.

  • Celtic scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • Celtic scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Celtic har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Celtic vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Celtic i de seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod RB Leipzig i 9 af de seneste 10 udekampe
  • RB Leipzig har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • RB Leipzig tabte deres seneste 3 udekampe
  • RB Leipzig ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
  • Der er scoret imod RB Leipzig i 5 af de seneste 7 kampe

Celtic vs RB Leipzig – Seneste nyt

RB Leipzig ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på tirsdag møder Celtic.

Det er navne som Péter Gulácsi, Konrad Laimer, Daniel Olmo og Lukas Klostermann, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Celtic Park.

Celtic mod RB Leipzig – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb RB Leipzig med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Celtic vandt 1 af deres foregående 3 kampe mod RB Leipzig, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem Celtic og RB Leipzig.

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Callum McGregor ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. RB Leipzig sætter deres lid til, at Andre Silva kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Champions League.

Celtic var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. RB Leipzig sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 5 nederlag. Celtic var i stand til at vinde 5 deres seneste kampe på Celtic Park uden at indkassere mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Celtic præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens RB Leipzig snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Celtics sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som RB Leipzig spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.