Chelsea holder Burnley på afstand på Stamford

Der venter The Clarets en svær kamp, når de brager ind i topholdet Chelsea på lørdag til en kamp i Premier League på Stamford Bridge. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler. Det er sidste sæsons nummer 4 med med 67 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 17 i denne runde 11 i Premier League. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 39 point. 

Med en placering som nummer 1 i stillingen har Chelsea samlet 25 point efter 10 kampe. På 7 point befinder Burnley sig rangeret som nummer 18 for 10 afviklede kampe. The Clarets vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet The Blues, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks. 

The Blues går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Chelsea snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 3 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.3 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 7 disse kampe. 

Hvad målscoring angår, er The Clarets ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea vs Burnley.

  • Chelsea har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Chelsea har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 14 af 16 kampe.
  • Burnley ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Chelsea mod Burnley

Chelsea på fortsat vinderkurs.

Chelsea rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Chelsea ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Southampton. Herefter var de oppe imod Newcastle i en kamp, der sluttede 3-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Malmö FF, som blev nedlagt med 1-0.

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Burnley, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Burnley har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Southampton sluttede 2-2, hvorpå et 0-1 nederlag mod Tottenham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brentford blev nedlagt med 3-1.
 

 

Chelsea v Burnley Indbyrdes historik

Chelsea formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Burnley i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i enero 2021 og 3-0 i octubre 2020. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. The Blues har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Reece James. Han har vist flaget for Chelsea med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

The Clarets har til gengæld forhåbninger om, at Maxwel Cornet kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.