London-brag på Stamford Bridge når Arsenal gæster Chelsea

Chelsea tager den kommende onsdag imod Arsenal i Premier League på Stamford Bridge. Chelsea er placeret som nummer 3 i stillingen med 64 point for 35 kampe. Arsenal ligger til gengæld 12 point bagefter som nummer 9.

The Blues vanskelige at nedbryde.

Chelsea er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 14 point ud af 18 mulige. I Chelseas 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod Fulham, dernæst fulgte en 2-0 sejr mod Real Madrid i Champions League, mens de senest udspillede Manchester City 2-1.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Chelsea hjemme, men tre point den kommende onsdag virker ikke utænkeligt.

Arsenal drømmer om at stoppe ringe stime.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos Arsenal i sidste runde, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. I The Gunners 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod Newcastle,
dernæst fulgte en 0-0 uafgjort mod Villarreal i Europa League, mens de senest smadrede West Brom 3-1.

En række stærke præstationer på udebane har set The Gunners tage 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende onsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

The Blues vs Arsenal h2h

Gode chancer for mål

The Gunners vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Emirates Stadium i december 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

Stats and facts for Chelsea and Arsenal.

  • Chelsea har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Arsenal har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Chelsea giver 1.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens Arsenal giver 5.00 på oddset.