Chelsea mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea tager den kommende søndag imod Arsenal i Premier League på Stamford Bridge.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 31 point for 12 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Chelsea ligger placeret som nummer 6 i Premier League med 21 point oven på 12 afviklede kampe.

Chelsea kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Arsenal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Chelsea er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson. Chelsea er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Stamford Bridge nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Arsenal kigger på 10 sejre, samt 1 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Arsenal.

  • Chelsea scorede i deres seneste 36 hjemmekampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Chelsea scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • Arsenal vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe
  • Arsenal har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe

Form Chelsea mod Arsenal

Chelsea har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Salzburg med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Brighton. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Dinamo Zagreb. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Chelsea i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. Chelsea præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens 2 sluttede uafgjort og det blev til 0 nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede 6 mål ind.

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til PSV Eindhoven. De svarede stærkt igen mod Nottingham Forrest, som blev slået 5-0, før de sejrede 1-0 over FC Zürich. De var på forhånd blandt en gruppe af hold, der lignede et godt bud på en podieplacering, men i deres nuværende form ligner Arsenal endda en udfordrer til titlen. Arsenal vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 4 mål ind og scorede selv 11.

Chelsea opnåede 2 point fra deres foregående 2 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 0 sejre med 3 mål scoret og 3 indkasseret. Af deres seneste 2 kampe mod hold fra top seks sikrede Arsenal sig 3 point og 1 sejre. De indkasserede 4 mål, mens de selv scorede 4 gange.

Chelsea vs Arsenal – Seneste nyt

Chelsea kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Arsenal den kommende søndag.

Ben Chilwell, Mateo Kovacic, Kepa Arrizabalaga, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Arsenal med på Stamford Bridge.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Chelsea. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Takehiro Tomiyasu og Emile Smith Rowe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Arsenal – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Arsenal vandt 5 af deres foregående 10 kampe, mens Chelsea vandt 4 sejre i 10 opgør. Arsenal kan spilles til odds 2.72 hos spilselskaberne.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Chelsea og Arsenal var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Chelsea mod Arsenal Spiltips

Kai Havertz har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Chelsea satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Arsenal kigger til gengæld mod Bukayo Saka i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i Premier League.

Chelsea vandt 7 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Arsenal vandt 7 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1 gange og tabte 2 kampe. Chelsea har set 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på Stamford Bridge byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i 3 af kampene. Der var over 2.5 mål i 6 af Arsenals seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål 2 gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Arsenal snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Chelseas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.