Chelsea mod Aston Villa i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea møder Aston Villa lørdag den 11.  september kl. 18:30 på Stamford Bridge i Premier League. Her er Chelsea med odds 1.25 på en sejr store favoritter til at tage alle tre point. Chelsea afsluttede sidste sæson placeret 4 med 67 point. I runde 4 står de overfor Aston Villa, der lukkede sidste sæson ned som nummer 11 i Premier League med 55 point. 

Chelsea er placeret som nummer 4 i tabellen med 7 point efter 3 kampe. The Villans ligger på en placering som nummer 11 i stillingen med 4 point ovenpå deres 3 opgør. 

Bookmakerne har The Blues som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea 80% chance for at banke Aston Villa. En pointdeling betaler 5.90 i gevinst på oddset, hvor imod Aston Villa udbetaler 12.50 i gevinst på oddset for en sejr. 

Det er top mod bund og The Blues bør være alt for stærke for Aston Villa på lørdag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea vs Aston Villa.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Chelsea har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Chelsea har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Aston Villa har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 5 seneste Aston Villa udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Chelsea vs Aston Villa

The Blues bøjer sig ikke.

Chelsea vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. The Blues har i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-0 sejr mod Crystal Palace, en 2-0 sejr mod Arsenal og senest en 1-1 uafgjort mod Liverpool.

Aston Villa drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad The Villans, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Aston Villa har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Newcastle, en 6-0 sejr mod Barrow og senest en 1-1 uafgjort mod Brentford.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker Chelsea til at have en god chance for endnu en sejr mod The Villans.

Chelsea v Aston Villa Indbyrdes historik

The Villans vandt 2-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Villa Park i maj 2021 i Premier League. Chelsea møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Chelsea og Aston Villa. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Hakim Ziyech. Han har vist flaget for Chelsea med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe. 

The Villans har til gengæld forhåbninger om, at Danny Ings kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.