Villains kan true Chelseas julefred

Der spilles to aftenkampe i denne runde 16 af Premier League og den første af disse finder sted i London. Her tager hjemmeholdet Chelsea FC imod Aston Villa på Stamford Bridge, og hjemmeholdet giver 1.73 for en sejr på oddset. Gevinst til Aston Villa kan til gengæld spilles til 4.75 på oddset i en kamp, hvor dommer Stuart Atwell fløjter kick off kl. 18.30.

Chelseas form er bestemt ikke prangende, og man står Frank Lampards forsikringer om, at holdet langt fra er nogen titelkandidat. Én sejr og tre nederlag i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om, at de mange nye spillere er ved at lære Premier League at kende på den hårde måde. Senest skuffede The Blues med en tam indsats mod ellers ekstremt formsvage Arsenal og der er behov for en reaktion mandag aften mod Villa.

Udeholdet er i prægtig form og formået at indsætte 10 af de seneste 12 mulige point på kontoen. I samtlige fire kampe holdt de også nullet, så selvtilliden er tårnhøj hos Dean Smiths tropper. Det placerer Aston Villa på en sjetteplads, bare tre point fra andenpladsen, og som om det i sig selv ikke er forbløffende, så har The Villains spillet to kampe færre end Everton, der sidder på andenpladsen i skrivende stund. De er gået ét point med Chelsea og har to kampe i hånden.

Chelsea har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Aston Villa. The Blues vandt alle de seneste seks interne kampe. Af de seneste 10 dueller var der én sejre til Villa, men til gengæld ni til Lampards lakajer. Chelsea vandt blandt andet de seneste fem hjemmekampe mod mandagens gæster. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom otte af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Chelsea har godt og grundigt behov for at reagere på de seneste sløje resultater, og med tanke på Aston Villas to kampe i hånden i forvejen, kan Chelsea ikke tåle pointtab her. Historikken mod Villa antyder, at mandagens udehold ofte ligger godt til Chelsea, hvorfor vi har slået ned på et-tallet, men i Aston Villas nuværende form, kommer de ikke til at give sig uden kamp.

Flere interessante tips